Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné lavice
- Veľmi pekná lavička, pevná, ľahko montovateľná a celkom ľahká lavička na prenášanie. Ďakujem!
- možnosť vybrať z ponuky internetového obchodu
S dodanou záhradnou lavicou som veľmi spokojný, presne tento typ som potreboval. Som spokojný aj s kvalitou prevedenia.
- Výborná cena
- Cena primeraná kvalite
- Lavička vyzerá stabilne
- Pekná povrchová úprava dreva
- Niesom si istá nosnosťou lavičky
Lavičku odporúčam, je veľmi pekná, stabilná. Vhodná na sedenie pre ľahších ľudí :) nepôsobí nejak masívne.
- Splnil moje očakávania, podľa popisu a recenzii
- Prisiel poskodeny
- Lavička odpovedá cene. Zdá sa dosť ľahko zničiteľná a neznesie hrubé zaobchádzanie, teda nie je vhodná na verejné použitie. Výhodou je cena. Tiež to, že je veľmi ľahká a prenosná - 10 kg.
Lavička odpovedá cene. Zdá sa dosť ľahko zničiteľná a neznesie hrubé zaobchádzanie, teda nie je vhodná na verejné použitie. Výhodou je cena. Tiež to, že je veľmi ľahká a prenosná - 10 kg. Samozrejme je v rozloženom stave, teda ľahká na prepravu. Nutné ju zmontovať - 24 skrutiek s maticou + 24 skrutiek do dreva.
- Nizka hmotnost, kompaktny tvar
- Stylovo velmi pekna lavicka, zatial vyzera aj v kvalitnom spracovani
- Montaz do 15 minut, vsetky potrebne nastroje pribalene
- Cenovo je to produkt z vyssej kategorie
Celkovo vyborny dojem, je to velmi stylovy kus zahradneho nabytku, zaroven velmi prakticka ozdoba
Lavica nema chybu. Je solidna a dobre opracovana. Ciastocne zmontovana ale zabalena velmi nevhodne. v dvoch kartonovych castaich staihnuta 2 plastovymi stuhami po krajoch . Pri vahe produktu sa hned vsetko rotrhlo a vypadali mi mensie casti laviceaj skrutky este pred blokom na chodnik. Aspon dobre polepit by pomohlo.
- Ok
- JE TO PROSTE ŠMEJD, ZA TAKÚ CENU NENAKÚPITE ANI NORMÁLNE DREVO
- KUPOVAŤ RADŠEJ V KAMENNÝCH PREDAJŇACH
Lavička je šikovná a pekná až na to že mi prišla na jednom mieste skrabnuta budem to musieť pretriet farbou
- Fajn kvalita za dobrú cenu
zapáčil sa nám
splnila nase ocakavania a pristane k nasemu povodnemu zahradnemu sedeniu
Ľahká,pekná lavička,celokovová.
Úplná spokojnosť, kvalitná masívna lavica, pohodlné sedenie, splnila naše očakávanie.
- pekné, elegantné, pevné
už mám 3 ks lavičiek
- Nielen ze je vzhladovo krasny,ale i ucelny a moze byt bez problemov vonku
Velka vyhoda, vsetkym sa vyrobok pacil, dobre sa na nom sedi a ma dostatocne velky ulozny priestor, lahka manipulacia pri skladani tovaru, vrelo doporucujem
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »