Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné lavice
- pekná stabilná lavica, splňa účel.
- rýchla montáž,dobrá údržba,výborné sedenie
Je pekná. Uvidíme koľko vydrží vonku. V balení chýbal niektorí spojovací materiál. Takže sa musíte vynájsť aby ste vôbec lavičku poskladali.
- Ok
Ok spokojní
- Lahko montovatelny produkt. Dobry navod,prehladny . Spokojnost. Dobry material a popis sedi. Aj farba presne podla ponuky. Veľmi sme spokojni.
- Velmi pekna
- Rychla montaz
Pekná,ale maličká
- Pohodlné sedenie
- Kvalitný material
- Akurátna veľkosť
- Úzke sedenie
- Nevhodné pre rozmernejších ľudí
Celková spokojnosť s tovarom lavička je útla v peknej farbe skvelo sa hodi do záhrady
- Slabé materiály hlavne drevo je ako papier táto lavička je vhodná iba ako dekorácia do záhrady
- Drevene latky na lavicke su neopracovane,drsne,natrete iba zvrchu a zospodu,neda sa na nich sediet bez podsedakov!
kvalitný materiál, vhodné do exteriéru, dobrá ochrana povrchu
Velmi jednoduche zlozenie vyrobku. Lahka manipulacia. Lavicka je pohodlna a da sa dobre premiestnovat.
Lavička je výzorovo pekná ale naozaj len na pozeranie, bojím sa na ňu sadnúť, pretože dosky sú veľmi tenké, stále keď si sadnem mám pocit, že sa zlomia.
Lavička sa nám hodí k setu stola a stoličiek
- Pekná, pohodlná
- Tenké latky, nalakované len z jednej strany a nie až tak kvalitné ohobľované. Kvalita asi odpovedá cene.
Lavička je štýlová a krásna, ale odcenil by som aby boli liatinové nohy lepšie o brúsené, sú na nich ostré nerovnosti ktoré môžu spôsobiť úraz pri montaži a údržbe, inak je naozaj krásna a výborne sa na nej sedí.
- Napriek niektorym recenziam za nás spokojnosť. Zloženie netrvalo dlho, všetko pasovalo. A naozaj výborne sa na nej sedí. Odporúčame.
- Vyrobok z praveho dreva. Vyborna velkost na balkon
Balenie obsahuje len 68 samorezkovych šrobov a 20 drevenych latiek bez oznacenia alebo predvrtania dier. Odporucila by som pridat montazny navod alebo viac informacii o baleni na internetovu stranku. Momentalne je tam napisane len “jednoducha montaz”.
- dobre sa sedí, pomer cena a kvalita vyhovuje
- žiadna
- Ľahko a pohodlne sa dá zmontovať podľa návodu.
- Ľahká a pohodlná.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »