Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné lavice
ľahké montáž, dobrá cena
Lavica zložená, zatiaľ som spokojná!
dobre nám slúži na oddych vo dvore
- Páči sa mi
rýchle zareagovanie a dodanie
slabé nosné dosky
- vyzerá krásne
- kvalitný a pevný plast
- dobre sa na nej sedí
- viem si ju preniesť kam potrebujem, nie je ťažká
spokojnosť
- kvalitné
- perfektne sa na nej sedí
- celkom ľahká, viem si ju sama preniesť
- vyzerá veľmi pekne
- trošku chýbalo opracovanie/orezanie plastu v mriežkach, ale to mi nevadí
spokojnosť
Praktická, ľahko presuvatelna, s podsedakom pohodlná lavička, doporučujem do každej zahrady
- Nosnosť je dobrá, pevná
- Príjemné na chrbát
- Je to krátke na spodu pod nohami, ľuďom to celkom vadí, že im trčia nohy
Celkovo som bol na začiatku z produktu sklamaný. Hlavne čo sa týka spracovania dreva. Pravdepodobne to robil nejaký učeň alebo amatér. Nebolo natreté celé, po bokoch a vzadu, to vypadalo strašne. Na dotyk drsné. Ďalej vôbec nesedeli navŕtané diery na oceľových plátoch, na jednom pláte som musel vyvŕtať nové skoro všetky, na druhom len 3. Takže, musel som zbrúsiť všetky latky, natrel som ich mahagónom. Diery vpredu kde sú šróby som pre istotu zagitoval, vybrúsil a zatrel aby tam nenatiekla v budúcnosti voda. Teraz po celej úprave, vypadá lavička ako z reklamy. Vyskúšali sme nosnosť, bez problémov to vydržalo 200kg keď sme sa posadili bez nejakého prehnutia.
- Ľahká, pohodlná
- Výhodou je že si lavicu môžem natrieť farbou akú chcem mať.
Kvalita dobra cena
Zložitá montáž, po dvoch dňoch používania praskla jedna doska
- Pevne a dobre vyhotovenie
Lavička vyzerá pekne, ale je veľmi labilná, v strede sa drevo prehýňa, vhodná je skôr pre deti, zle zabalené v krabici, takže kovová časť poškodila drevené lamely
uplna pohoda z domova objednany nabytok doruceny priamo domov nemusel som urobit ani krok a kupil som co som chcel
- Produktom som spokojný,ľahka montaž,je pevná ,dobré sedenie.
- ľahká a pevná
- jedna doska prišla poškrabaná
Ideálny k bazénu, perfektné posedenie, farba ako na letáku.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »